Domů / Doporučujeme / 3 výhody doplňku stravy s moruší

3 výhody doplňku stravy s moruší


Znáte moruši? Jde o strom či keř s jedlými, chutnými a nutričně bohatými plody. Díky svým příznivým vlastnostem na lidský organismus se moruše přidává do přírodních doplňků stravy. Jaké má účinky a proč se rozhodnout pro její pravidelné užívání? To se dozvíte v tomto článku.

Přírodní produkt

Při užívání doplňku stravy s moruší přesně víte, co obsahuje. Jde o přírodní produkt, jehož úkolem je doplnit cenné a často nedostatečně přijímané vitamíny a minerály. Jak už to ale u doplňků bývá, v žádném případě nejde o náhradu pestré a vyvážené stravy. Při volbě produktu Moruše Plus navíc získáte pozitivní efekt i díky dalším obsaženým přírodním surovinám. Konkrétně jde o pískavici řecké seno, vlákninu inulin a extrakt ze slupek vinné révy.

Pro zdraví cévního systému

Právě kombinací těchto složek v tobolkách je dosaženo pozitivního vlivu na cévní systém. Cílem je udržování normální hladiny cukru a cholesterolu v krvi. Zároveň jde o výpomoc při udržování hladiny tuků v normě. To v praxi znamená, že může jít o dobrou volbu při hubnutí či problémech s nadváhou. Doplněk stravy působí preventivně a ideální je pravidelné užívání po delší dobu. Balení obsahuje 90 kapslí.

Lepší spánek a regenerace

Látky obsažené v plodech moruše mají přirozené relaxační účinky. Napomáhají regeneraci buněk a hodí se při potížích s nekvalitním spánkem. Pravidelné užívání tohoto doplňku stravy může pomoci s kvalitou spánku a efektivnějším odpočinkem. Díky tomu budete produktivnější a ráno se probudíte odpočinutější.

A kde doplněk stravy s moruší nakoupíte? Za výhodné ceny pořídíte vitamíny, minerály a další přípravky na přírodní bázi v internetové lékárně Gigalekarna.cz. Nákupem přes e-shop ušetříte a navíc nemusíte nikam chodit, protože objednávka přijde na vámi zadanou adresu.

Shlédněte také

Jaký velkoobchod s textilem ušije vašim zaměstnancům oděvy na míru?

Podnikáte v náročném odvětví, které vyžaduje opravdu specifické oblečení? V takovém případě se určitě nespokojíte …